miercuri, 15 iunie 2011

Dezamagire ..

Nu stiu de ce majoritatea persoanelor vorbesc despre dezamagire .. Probabil acest sentiment este intalnit in vietile multora si deseori . Eu am avut parte de multe dezamagiri si din partea persoanelor la care tineam cel mai mult si de la care nu ma asteptam .. Dezamagirea este un sentiment intens de care nu poti scapa usor ..


Ma simt dezamagita de reactia celor din jur , de " realizarile mele " .. Ma intreb de multe ori de ce ma las cuprinsa de intristare .. de ce ma simt nefolositoare .. De ce sunt nemultumita .. si tind spre mai mult ? De multe ori in viata uitam ca Cineva ne iubeste neconditionat si nu ne dezamageste niciodata .. adica nu uitam .. nu ne gandim la El , asteptam ca totul se decurga perfect , iar atunci cand ceva " scartaie " .. ne lasam prada sentimentelor si foarte rar alergam la El .


Atunci cand avem probleme incercam sa acuzam pe cineva de toate problemele noastre .. incercam sa parem ceea ce nu suntem...purtam masti .. Astfel ajungem de cele mai multe ori sa uitam cine suntem cu adevarat .


In afara parem " ok ".. suntem bine , zambim in spatele scenei se petrece insa cu totul si cu totul altceva , suntem deprimati , simtim nevoia sa ne descarcam .. am vrea sa intre cineva in viata noastra si sa ne spuna ca suntem importanti , ca ii pasa de noi .. si de multe ori .. acea persoana apare , dar noi ne inchidem si mai bine inima .. tragem repede cortina si nu lasam acea persoana sa ne ajute . De ce ? De teama de a nu fi dezamagit din nou ? Atunci de ce mai speram , daca tot nu vrem sa fim deranjati din " culcusul "nostru ? O persoana la care tin destul de mult imi spunea ca " niciodata nu o sa se intample nimic , daca nu actionez .. daca nu imi pasa si nu lupt . " Pana la urma viata este o lupta , nu? Trebuie sa invatam sa o infruntam .. sa traim , sa iubim , sa ne bucuram de clipele frumoase .. insa de asemenea trebuie sa invatam sa acceptam greutatile si sa iertam,sa trecem peste .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu