vineri, 15 aprilie 2011

Asteptarea ..

Dulcea noastra scuza , cand nu ne este clar ceea ce ne dorim cu adevarat , si pe cine . Ne amagim privirea cu un singur gand .. Acela al sperantei ! 
Dar oare merita cineva acest lucru din partea ta ?! Consider ca doar acel cineva care pus in locul tau ar lua aceeasi decizie , ar merita . Dar este atat de usor sa aruncam cuvinte , cuvinte pe care si tu le.ai aruncat candva , doar de dragul de a convinge pe cineva ca ceea ce face este corect .
 Este doar sentinta ta , pentru ca doar tu esti pus la acest ceas , in aceasta situatie, nimeni altcineva ..
Dezamagirea este tot a ta , si doar a ta , pentru ca in fond tu ai dorit sa te minti , si sa nu vezi ca fericirea este doar la un pas de mirajul asteptari .
Timpul se scurge, iar o data cu el , si noi .. dar ceea ce se ascunde in suflet ramane etern , fie ca e vorba de o rana sau de o implinire . 
Si daca maine rolul tau se va sfarsi ?! Tu cum vei ramane ?
Viata asta merita traita din plin , clipa de clipa , fara nici un moment de ezitare , si de asteptare ,  pentru ca niciodata nu vei sti cand vei parasi scena asta . 
Asteptarea nu vine din iubire , ci din nesiguranta sentimentelor noastre . O apelam doar atunci cand ne dorim a fi mintiti fara a asculta adevarul . 

" Asteptarea se transforma in nerabdare, iar nerabdarea in dezamagire ! "
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu