miercuri, 13 aprilie 2011

Coincidenta ori destin ?

Este ciudat sa deghizezi timpul sub o aripa cu inteles . Suntem persoane , ori lucruri , ori obiecte  . Suntem suflete , minti  ,  fiinte .  Suntem pe drumuri diferite care se intersecteaza intr-un unghi . Mergi inainte , te intorci , preferi scurtatura lenesa a unei diagonale , sau te decizi in stanga ori dreapta ta ? Mereu esti pus in situatia sa alegi . Mereu te gandesti daca faci un pas bun sau nu .  Ba chiar se intampla , sa te lasi prada unui impuls , iar apoi sa zambesti .  Sunt intamplari care te trimit la “ E o coincidenta .. ” sau “ crezi in destin ? ” ..  Indiferent daca credem sau nu , vom gasi explicatia logica la toate . Sunt sinonime , sau cuvinte apropiate ? hmm .. Doar un joc de cuvinte ..  sau doar o intrebare la care raspunsul este de fapt o alta intrebare ..
Sigur te-ai uitat in oglinda si te-ai analizat cu atentie . Sigur ai visat lucruri , momente pe care nici tu nu le intelegeai . Ai visat cu ochii deschisi , ori inchisi  –  de parca mai conteaza acum .. Ai crezut in conceptiile babesti de a pune busuioc sub perna , ori pieptenele , imaginandu-ti ca iti vei visa alesul sau aleasa . Ai aspirat la sentimente , si emotiile Sfantului Valentin sau Dragobetelor .  Etc .. etc .. etc ..  De ce spun toate acestea ? Fiecare din noi viseaza mai mult sau mai putin . Mai ales cand e copil . Toate aceste momente sunt normale , nostime .. La fel ca si tristetea , ignoranta , iluziile sau deziluziile , speranta .
Cum este sa iti piezi speranta ,  sa lacrimezi , sa nu simti , sa te lovesti si nu te doare ? .. Cum e sa traversezi la trecerea de pietoni , nestiind daca cea care iti calca in fata , iti poate fi aleasa . Cum ar putea doi oameni sa fie de doi ani de zile impreuna si nici sa nu stie unul de celalalt ? .. Sub acelasi acoperis , dar la distante enorme .. Poate ai trecut prin spatele ei , si nici nu v-ati observat . Poate v-ati ciocnit intamplator , datorita unei grabe nestiute , si nici nu ati bagat de seama .  Poate v-ati cautat reciproc si nici nu ati realizat cat de aproape sunteti ? Poate v-ati cautat si nici nu stiati unde sa va gasiti ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu