joi, 21 aprilie 2011

Trecut sub tacere ..

O a doua sansa ?! ..
Intotdeauna trecutul ne marcheaza , lasa urme adanci in intreaga fiinta , si asta dintr.un orgoliu al omului ..   
 Cel care da viata culorilor este focul , pe care oamenii l.au cautat dintotdeauna ; au dorit a se juca cu el , a.l aprinde , pentru a arde o data cu el . Singurul care purifica tot , singurul care iti raspunde la toate intrebarile si care da pace inimii . 

O data ce ai oferit o a doua sansa , fa.o pentru tine si observa omul caruia i.ai oferit.o , acum ai oportunitatea de a.ti corecta privirea si observa detaliile . 
Traieste clipa la intensitate maxima si nu regreta nici o secunda pierduta , pentru ca ai castigat tot ce aveai nevoie pentru a strabate mii de secunde in viata ta , dar de data aceasta pentru ceva nou .
Ceea ce.ai placut cu adevarat va face parte mereu dintr.un trecut al viitorului . Iti vei intoarce privirea pentru a savura un trecut sters , si pentru a.ti amagi dorintele . 
Cand oferi si ti se ofera o a doua sansa , nu trisa , si nu.ti bate joc de ea , ci joac.o ca pe o ultima carte , ca poate va fi singura data cand veti mai juca impreuna , iar dorul va existat mereu , dar lucrurile nu se vor mai aseza la fel . 
Pansamentul va vindeca rana , dar nu o va sterge , semnul va ramane acolo unde ii este locul ..
                                                       Nu rata sansa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu