joi, 21 aprilie 2011

The ghost of you . Dezamagirea .

Este ca un fulger pe cerul senin , ca un foc in interiorul marii , precum abandonarea intr.un pustiu . Aceasta durere va veni intotdeauna de la persoanele dragi tie , acei oameni care iti sunt apropiati , iti sunt in intreaga ta fiinta , nu oameni pe care doresti a.i impresiona .
Nu exista persoana in aceasta lume pe care sa mizezi totul si sa castigi , pentru ca nici tu insuti nu.ti cunosti pretul . Valoarea omului se schimba o data cu trecerea ireversibila a timpului , insa niciodata nu cunosti valoarea absoluta , aceasta se ofera in functie de cei de langa tine . Unii te plac , altii te adora , iar pentru cei mai multi esti un simplu strain cu interese .

                                             Deci cat valorezi ?! Si care este pretul tau ?! .. 
Doar in clipa si la momentul respectiv ii cunosti valoarea . Azi mai mult , maine mai putin , peste un timp la fel de mult sau mai putin .
Daca nu te poti baza in totalitate pe tine , de ce ne agatam de false iluzii ? De ce ne oprim in loc pentru un nimic ? De ce ne lipseste adevarata determinare , pe care o vom gasi doar in noi  , si nu in cei de langa noi ?! ..
Ne place sa ne pierdem pe drum si sa invinovatim pe acela pentru care am facut.o. Dar nu ne.a rugat nimeni , el doar si.a urmat cararea , noi ne.am pierdut in zare , in zarea lui si nu in a noastra . 
Stai o clipa si uita.te in tine .. Aduti aminte harta , scopul si determinarea Ta ! Intinde.i mana si multumeste.i , nu purta pica pierzaniei , ca tu esti singurul vinovat , si acum e vremea sa mergi pe cararea ta . Iar daca pe aceasta se mai afla cineva , acela te va insoti in calatoria vietii , iar hartile voastre se aseamana , aveti aceeasi destinatie . 
Nu creati harti si personaje false .
 Pierdeti.va pe drum , dar mereu intoarceti.va la pasii pe care ii aveti de urmat , la realitate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu